A legjobb ingyenes online könyvtár

A mintaanya

FORMAT: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2018
MÉRET FÁJLONKÉNT: 6,44
ISBN: 9789634066897
NYELV: Magyar
SZERZŐ: Aimee Molloy
ÁR: INGYENES

Itt találja a A mintaanya könyvet pdf-ben

Leírás:

A mintaanya leírása Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák – így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük félelmeit, örömeit és aggodalmait. Amikor a csoport tagjai megbeszélik, hogy összejönnek pár italra egy menő helyi bárban, laza estére készülnek, rövid kizökkenésre a napi rutinból. De július negyedikének ezen a kánikulai éjszakáján, a brooklyni történelem legforróbb nyarán, valami rettenetes történik: az egyik babát elrabolják a kiságyából. Winnie, az egyedülálló anya csak vonakodva bízta bébiszitterre a hathetes Midast, de a Májusi Anyák győzködték, hogy minden rendben lesz. Ám Midas eltűnt, a rendőrség kínos kérdéseket tesz fel, és Winnie magánélete a ragadozó média martalékává válik. Bár a csoport egyik tagja sem áll közel a tartózkodó Winnie-hez, hárman a legnagyobb kockázatot is vállalják, hogy segítsenek megtalálni a kisfiát. És miközben a rendőrök elbaltázzák a nyomozást, a média elkezd kutakodni az anyák életében, ártalmas titkok kerülnek napvilágra, házasságok téteknek próbára, barátságok köttetnek és szakadnak meg.

...n nagyjából egyszerre szülték meg a gyerekeiket ... A mintaanya · Aimee Molloy · Könyv · Moly ... . Közbe akadnak más társaik is, de ez a négyes, akik leginkább összetartanak. Francie nagyon küzdött az anyaságért, több vetélés után a második lombik… Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Krimi - A mintaanya | Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek ... Sztárvilág - Blikk.hu ... . Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük ... Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük félelmeit, örömeit és aggodalmait. Hű, nagyon rég voltam kíváncsi ennyire egy könyvre, mint erre. Nagyon izgalmasnak találtam a fülszöveg alapján, ráadásul úgy éreztem, hogy nagyon könnyen bele fogom tudni élni magamat a sztoriba, lévén, hogy én is tagja voltam ilyen FB-s kismama csoportnak és kisgyerekem van. A mintaanya, Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babako Entdecken Sie "A mintaanya" von Aimee Molloy und finden Sie Ihren Buchhändler.

Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük félelmeit, örömeit és aggodalmait. Amikor a csoport tagjai megbeszélik, hogy ... Aimee Molloy - A mintaanya - DVD, film, könyv, webáruház. Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az ... A mintaanya az Aimee Molloy. A könyv címe: A mintaanya A könyv szerzője: Aimee Molloy Kiadó: Aimee Molloy Oldalszám: 364 oldal Megjelenés: 2018. november 07. Elérhető fájlok: Aimee Molloy - A mintaanya.pdf, Aimee Molloy - A mintaanya.epub, Aimee Molloy - A mintaanya.mobi A könyv nyelve: hu-HU A könyv letöltése feltételei: Ingyen A mintaanya letöltés könyvet pdf, epub, mobi Miután Scott James, a Los Angeles-i rendőrjárőr egy lövöldözés során elveszíti a társát, és majdnem az életét is, elhatározza: megtalálja a felelősöket. Kutyás nyomozó lesz belőle; új társa, a ro... Bevallotta egy bulizós anya, hogy kislányát hároméves korától edzette ahhoz, hogy mire felnő, jól bírja az alkoholt. Ezen kívül nyomós oknak bizonyult az is, hogy nem volt kivel vedelnie. A TV2 Mintaapák című sorozatának oldala. Klára és Zsolt furcsa módot találtak egy újabb romantikázásra... Klára és Zsolt románca nem ért véget! Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocs... Aimee Molloy-A mintaanya (új példány), Eredeti ár: 3490 Ft Akciós ár: 2613 FtKedvezmény: 25%, konyvkolcsonzo.hu Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött k...