A legjobb ingyenes online könyvtár

Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből

FORMAT: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2012
MÉRET FÁJLONKÉNT: 9,19
ISBN: 9789632932286
NYELV: Magyar
SZERZŐ: Steve Crawford
ÁR: INGYENES

Minden Steve Crawford könyv, amelyet olvas és letölt tőlünk

Leírás:

Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből leírása A kötet a hadviselés történetének Magyarországon is jól ismert tudósának, Steve Crawfordnak a munkája, furcsa és meghökkentő anekdoták és tények gyűjteménye. A kötet a fegyverekről, parancsnokokról, a háború logisztikájáról közöl gyakran méltatlanul elhanyagolt érdekes apróságokat, mesél például arról a 18. századi gépfegyverről, mely kockás és kerek lövedékeket is ki tudott lőni. Megtudhatjuk azt is, hogy Gebhard Leberecht von Blücher a porosz királyi haderő félelmet nem ismerő parancsnoka, aki nem kis szerepet játszott a Waterloo- csatában, 1815-ben azzal borzolta Wellington tábornok idegeit, hogy bejelentette: egy elefántbébit hord a hasában, akinek az apja egy francia katona. A bizarr és inspiráló gyűjtemény kötelező olvasmány mindazok számára, akiket érdekel a hadviselés története, és a dicsőséges csaták mögött rejtőző emberi különcségek és megdöbbentő agyszülemények.

...r sekély vizét. Az Északi Flotta büszkeségeként és a ... Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés ... ... ... Athenaeum 2000 Kiadó - 1. oldal - Ments meg! - Lady Vegas - Furcsa, mégis igaz - Nyomomban az Életem - Visszhangzó szavak - Könnyek kapuja - Medúzafej - Esőisten siratja Mexikót - Méhecske - Kate - Hercegnő születik Felhasználónév vagy e-mail-cím Felhasználónév- Rossz/Hiányzó adat. Jelszó Jelszó - Rossz/Hiányzó adat. Belépek Ősz, hideg, sötét esték, de meleg szoba, egy ... Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés ... ... . Belépek Ősz, hideg, sötét esték, de meleg szoba, egy kis tea, barátságos lámpafény, mi kell még? Egy jó jönyv. Tessék válogatni! Cecilia Ahern: Nyomomban az élet (Fordította: Szili Orsolya) Mi történik akkor, ha készpénznek veszed az életed? Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ: Élete találkozóra invitálja. Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből A kötet a hadviselés történetének Magyarországon is jól ismert tudósának, Steve Crawfordnak a munkája, furcsa és meghökkentő anekdoták és tények gyűjteménye.
Furcsa és meghökkentő tények a nagyvilágból #2 Írta: Gerő Zoltán Legutóbb frissült 2018.01.19. Ahogy az első cikkben, most is egy összeállítást hoztunk a világ érdekes dolgaiból. A gondolkodás forradalma - Hogyan alakítja a matematika a világot? 3.200 Ft 2.400 Ft. Byung-Chul Han „Egy nő válassza meg gondosan a boldogtalanságát. Ez az egyetlen boldogság az életben: a lehető legjobb boldogtalanságot választani." Moore prózája... Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből . Steve Crawford. 3490 Ft. 3071 Ft 12%. Pokoli Macskák. Jackson Galaxy. 3490 Ft. 3071 Ft 12%. sikerlista. 1 Bogyó és Babóca hónapok meséi Bartos Erika. 3990 Ft. 3392 Ft 15%. 2 ... Igaz, hogy ízlés kérdésében kár vitatkozni, na de szalonna ízű gumicukor?! Nicolas Cage frizuratervező tábla Az Apple Store-ba felkerült egy "Gazdag vagyok" nevű alkalmazás 999.99 dollárért (kb. 222 ezer forintért), ami nem csinált semmit, mégis megvette 8 ember. Végül a mostani merítést egy könnyedebb hangvételű könyv teszi teljessé, ez Steve Crawford Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből című kötete. Facebook Tumblr Tweet Pinterest Google+ Tetszik. 0. Címkék: előzetes Szólj hozzá! Ajánlott bejegyzések: Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből Steve Crawford A kötet a hadviselés történetének Magyarországon is jól ismert tudósának, Steve Crawfordnak a... Mit lehet tudni a Római Birodalmat irányító 80 császár életéről és személyiségéről? A "Római császárok krónikája" gondosan összeválogatott képek, térképek, rekonstrukciós rajzok és az ókori történetíróktól vett idézetek segítségével követi végig a császárság történetét Augustustól a Nyugatrómai Birodalom bukásáig. Kétbalkezes kamaszlányok kézikönyve - Sz.kuncze Magdolna könyve, internetes ára 2792 Ft, 20% kedvezmény. Kétbalkezes kamaszlányok kézikönyve könyv online rendelése, raktáron, szállítási idő 2-3 munkanap....